BBQAtelier - logo - slogan

BBQ kopen? Welk merk heeft de beste barbecues voor jou?
Onze merken barbecues:

ferleon-gietijzer barbecue kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou?

Ferleon

Thermapen barbecue benodigdheden kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou?

Thermapen

Kamado Joe barbecue kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou?

KamadoJoe

Alfa ovens barbecue kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou? Antwerpen Schilden Brasschaat Forno

Alfa ovens

Weber barbecue kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou?

Weber

Broil King barbecue kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou?

Briol King

Artola barbecue kopen? Welk merk heeft de beste bbq's voor jou?

Artola

Morso BBQ kopen? Welk merk heeft de beste barbecues voor jou?

Morso

Als het gaat om het kiezen van de perfecte barbecue, zijn er tal van merken op de markt die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Van high-end modellen tot budgetvriendelijke opties, er is voor elk wat wils. Hieronder bespreken we enkele van de merken uit ons aanbod en wat ze te bieden hebben. Bij BBQATELIER en Bourbon-Sleeckx gaan we heel zorgvuldig om met het kiezen van de merken in ons aanbod en altijd vanuit het oogpunt: enkel het allerbeste voor onze klanten.

Big Green Egg,

een merk dat bekend staat om zijn unieke ontwerp. De Big Green Egg is een keramische barbecue die een gelijkmatige warmteverdeling biedt en een uitstekende smaak aan uw gerechten geeft. Het kan worden gebruikt als een houtskool-, gas- of elektrische barbecue en biedt verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. Big Green Egg heeft ook een breed scala aan accessoires beschikbaar, waaronder rookhout en gietijzeren roosters.

Weber,

één van de meest bekende merken in de barbecuewereld. Weber staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid en biedt een breed scala aan barbecues, van draagbare modellen tot grote, ingebouwde barbecues. Hun gas- en houtskoolbarbecues zijn beide zeer populair en bieden een uitstekende prestatie. Weber heeft ook een breed scala aan accessoires beschikbaar, waaronder rookdozen en pizzastenen, om uw barbecue-ervaring nog beter te maken.

Ofyr,

is een Nederlands merk dat een unieke en stijlvolle benadering heeft van buiten koken. Hun barbecues hebben een opvallend ontwerp dat lijkt op een vuurschaal. Het centrale gedeelte van de Ofyr is een brede platte ring die verwarmd wordt door hout of houtskool. Het oppervlak van de ring wordt heet en kan worden gebruikt om direct te koken, terwijl het gebied eromheen kan worden gebruikt als een plancha of om te roosteren. Ofyr biedt ook een breed scala aan accessoires, zoals kookgerei, pannen en deksels.

Braaimaster,

is een merk dat zich richt op de Zuid-Afrikaanse braaicultuur en biedt een breed scala aan houtskoolbarbecues. De barbecues van Braaimaster zijn ontworpen om te worden gebruikt met houtskool, wat zorgt voor een authentieke smaak. Ze bieden verschillende modellen, waaronder vrijstaande barbecues, inbouwbarbecues en compacte draagbare barbecues. Braaimaster staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid en biedt een levenslange garantie op de constructie van hun barbecues.

Ofyr en Braaimaster hebben beide unieke kenmerken en voordelen die ze onderscheiden van andere merken op de markt. Ofyr biedt een stijlvol ontwerp en een breed scala aan kookopties, terwijl Braaimaster zich richt op de Zuid-Afrikaanse braaicultuur en authentieke smaak biedt met houtskoolbarbecues. Het is belangrijk om uw opties te onderzoeken en te bepalen welke het beste bij uw behoeften en budget past. Of u nu op zoek bent naar een uniek design of een authentieke smaak, Ofyr en Braaimaster zijn beide uitstekende opties om te overwegen.

BBQ kopen? Welk merk heeft de beste barbecues voor jou? Wij zijn er voor advies en hulp bij het maken van de beste keuze.

In onze blog schrijven we over de specifieke eigenschappen van de verschillende merken barbecues en delen we regelmatig recepten voor heerlijke gerechten via uw barbecue, zoals bijvoorbeeld pizza.