BBQAtelier - logo - slogan

BBQAtelier bereikbaar tijdens komende werken

U kunt altijd tot bij ons geraken.

De gemeente Brasschaat en de Provincie Antwerpen hebben binnenkort werken gepland aan het kruispunt Bredabaan met Essensteenweg en Sint-Jobsesteenweg om de veiligheid van fietsers en automobilisten te verbeteren.

Deze werken zullen in 2 fasen gebeuren en vooral tijdens de eerste fase, tot juni 23,  is er impact op onze bereikbaarheid. Aan het kruispunt waar de tank staat kan je de Bredabaan richting Bbqatelier en Wuustwezel niet oprijden.

Het vlotst zijn wij dan te bereiken via Wuustwezel centrum. Kom je via de autostrade dan neem je best 1 afrit verder ( Wuustwezel / Brecht ) om dan via Wuustwezel centrum de Bredabaan te kunnen oprijden. ( details en meest courante informatie kan je vinden via de website van agentschap wegen & verkeer ( https://wegenenverkeer.be/werken/kruispunt-bredabaan-met-essensteenweg-en-sint-jobsesteenweg-wordt-veiliger/actuele-hinder )

Uiteraard zullen er ook signalisatie en omleidingsborden u tot bij ons begeleiden.

Als je Bbqatelier verlaat kan je wel steeds richting Brasschaat en E19 rijden.

Wij zullen er alles aan doen om jullie bezoek aan de winkel zo fijn mogelijk te laten beleven. Maak je graag een afspraak om buiten de spitsuren te komen ? Dat kan neem contact met ons op en we kijken samen wanneer dit kan.  Ook staan onze enthousiaste collega’s van Bourbon-Sleeckx te Schilde ter  jullie beschikking.

Spread the news!

Facebook
Twitter
LinkedIn