BBQAtelier - logo - slogan

Ofyr

The art of outdoor cooking

De ofyr is door de producent gemaakt om je te verbinden met je gasten. Samen koken naast een smeulend houtvuur van een eenvoudig recept tot een uitgebreide menu. Op de ronde bakplaat, zoals opeen plancha, kan je verschillende gerechten combineren en creëer je verschillende temperatuurzones waardoor het grillen van groenten, vis en vlees kinderspel zijn. De speciale gevormde plaat, welke conisch naar binnen loopt, zorgt  dat het overtollige vet naar de binnenzijde van het toestel loopt. Het toestel is niet alleen erg praktisch en makkelijk in gebruik en onderhoud maar door het prachtige design haal je ook een ornament in je tuin.

Heel het jaar door ! Je kan tijdens elk seizoen je Ofyr gebruiken? Niets zo gezellig dan in de winter met een warme kop chocolademelk of glühwein en in de zomer samen fingerfood of een paella te delen naast je OFYR. Gezelligheid verzekerd.

Cortenstaal

De toestellen  van OFYR zijn ontworpen om buiten te staan. Het cortenstaal is een speciale staalsoort, die tegenwoordig zeer veel gebruikt wordt omdat het weinig invloed heeft van de weersomstandigheden. De corrosie laag die zicht vormt zal een beschermlaag vormden en doorroesten voorkomen. Je hebt hier dus geen onderhoud aan.

Zwart gecoat staal

Je kan ook voor een stijlvolle zwarte kleur gaan. Op deze toestellen is een hoogwaardige zwarte coating aangebracht en vragen een minimum aan onderhoud.

of

Ontdek meer BBQ atelier merken