BBQAtelier - logo - slogan

Brandstofopslag Vonken

 99,00

De Vonken Fuel Storage is een handige en functionele toevoeging aan uw buitenkeuken. Het is ontworpen om uw houtblokken hoog en droog te houden, zodat u altijd kunt rekenen op een betrouwbare brandstofvoorziening voor uw Vonken-oven. De Fuel Storage past perfect in het Vonken Frame en is eenvoudig te monteren of te demonteren, waardoor u altijd de flexibiliteit heeft om uw buitenkeuken aan te passen aan uw behoeften.
Bovenop de Fuel Storage rusten de Food & Wood boards gemakkelijk, waardoor u een handige en georganiseerde werkruimte heeft om uw gerechten voor te bereiden en te serveren. Dit maakt het gemakkelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd voor te bereiden en te serveren, en zorgt voor een naadloze en efficiënte kookervaring in de open lucht.
Hoewel de Fuel Storage is ontworpen voor houtblokken, is brandstof niet beperkt tot hout. De Fuel Storage kan ook worden gebruikt om een gasfles op zijn plaats te houden, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw buitenkookavonturen aan te passen aan uw voorkeuren en behoeften. Met de Vonken Fuel Storage heeft u alles wat u nodig heeft om uw buitenkookervaring naar een hoger niveau te tillen.
Artikelnummer: N/A Categorie: