BBQAtelier - logo - slogan

Chilli Salt

 7,00 13,00

Chillisalt van Funky Uoma is een verrukkelijk peperzout met een scherpte van 5 uit 10, perfect in balans met een verbluffende smaak die een solide 10 uit 10 verdient! Dit veelzijdige kruid kan moeiteloos voor, tijdens en na het koken worden toegevoegd, waardoor het een onmisbaar ingrediënt is in elke keuken.
Met zijn uitgebalanceerde pittigheid voegt Chillisalt een heerlijke kick toe aan je culinaire creaties zonder te overheersen. Probeer het over avocado’s voor een snelle guacamole, waarbij de smaak perfect samensmelt met de romigheid van de vrucht. Het komt ook uitstekend tot zijn recht bij kip, steak, pizza, tofu en diverse groentegerechten, waardoor elk hapje een smaakexplosie wordt.
Een ware favoriet is het gebruik van Chillisalt op eieren bij het ontbijt, waardoor een alledaags gerecht wordt getransformeerd in een smaakvolle ervaring. En laten we de klassieke Bloody Mary niet vergeten, waar dit peperzout de perfecte toevoeging is voor een onvergetelijke cocktailervaring.
Chillisalt van Funky Uoma is niet zomaar een kruid; het is een culinaire reis door smaken, waarbij elke toepassing een nieuw avontuur in de keuken onthult. Voeg deze veelzijdige krachtpatser toe aan je kookrepertoire en ontdek de kunst van het verrijken van smaken!
Ingrediënten Atlantisch zeezout, Chilivlokken, Citroenzest, Gerookte paprika, Grofgemalen uien vlokken, Knoflook, Komijn, Oregano, Zwarte peper
Artikelnummer: N/A Categorie: