BBQAtelier - logo - slogan

Essential Tools

 249,00

Deze Vonken Pizza Accessoires Set is de perfecte aanvulling op je buitenkeuken voor het bakken van knapperige pizza’s en andere gerechten. Het pakket bevat een pizzaschep, ronddraaischep, ovenborstel, pook en een uitneembare bak waar alle accessoires gemakkelijk in passen.
Elk van deze accessoires is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrij staal, gerecycled hardhout en aluminium. Ze zijn allemaal gepoedercoat in een hittebestendige coating, zodat ze bestand zijn tegen de hoge temperaturen van de oven.
De pizzaschep is ideaal voor het plaatsen en uitnemen van pizza’s en brood uit de oven. De pook is handig voor het verplaatsen van kolen of houtblokken in de hete oven, terwijl de verstelbare ovenborstel perfect is voor het reinigen van de stenen vloer of het verwijderen van vetresten.
De ronddraaischep helpt bij het omdraaien van je pizza terwijl die krokanter wordt in de oven. Het ophangrek kan aan beide kanten van je Vonken worden gemonteerd en is voorzien van uitstekende isolatie, zodat het nooit warm wordt.
Al deze accessoires zijn compatibel met elke Vonken-oven, waardoor je de ultieme flexibiliteit hebt bij het koken in de buitenlucht.
Artikelnummer: ACC-EST-0000 Categorie: