BBQAtelier - logo - slogan

Grill & Roast tool

 199,00 249,00

Onze op maat gemaakte Grill & Roast tool brengt een frisse wind in de barbecuewereld. Met het easy-in/out schuifsysteem, waar de grill perfect in past, zorgen we voor een veilige en soepele grilervaring. Of je nu geniet van een sappig stuk vlees, gegrilde groenten of gamba’s op een stokje, deze tool is zeker iets voor jou.
De grill bevat een uitschuifbaar grillrooster met een dubbelzijdige grillplaat die ongelooflijk veelzijdig is. De platte kant werkt perfect als plancha voor delicate coquilles en vis, terwijl de kant met reliëf ideaal is voor bijvoorbeeld stukjes vlees of asperges.
Dankzij dit veelzijdige barbecue- en grillrooster maak je de oven snel compatibel om te grillen, bakken en braden. Het rooster is ook geschikt voor de dubbelzijdige grillplaat. Bevestig het rek aan de uitschuifbare slider voor eenvoudige verplaatsing, en gebruik het rek om hout aan de zijkant van de oven te stoken of kolen onder het rek te verdelen.
Een groot voordeel van dit systeem is dat je in een oven kunt grillen zonder dat er vloeistofresten van de gerechten in de houtskool druipen en onaangename vochtigheid verspreiden. Dit maakt het niet alleen gezonder, maar zorgt er ook voor dat de rook van de houtskool niet doordringt in het eten, terwijl we grillen onder de vlam en op een hete en afgesloten grillplaat.
Maar maak je geen zorgen, de heerlijke houtgeur zal er nog steeds zijn! Met onze Grill & Roast tool brengen we jouw buitenkookervaring naar een hoger niveau.
Artikelnummer: N/A Categorie: