BBQAtelier - logo - slogan

OFYR 75 Corten

 1.295,00

De OFYR 75 Corten is de perfecte toevoeging aan je tuin of terras, of je nu een beginnende OFYR gebruiker bent of een ervaren kok. Dit instapmodel heeft een praktisch, compact ontwerp dat moeiteloos in elke buitenruimte past. Het is geschikt voor 4 tot 6 personen en ideaal voor kleine familiebijeenkomsten en alledaagse kooksessies.

Met haar compacte formaat is dit model zeer geschikt voor kleinere buitenruimtes, en biedt toch genoeg ruimte om volledige maaltijden te bereiden voor 4 tot 6 personen. Het innovatieve luchtstroomsysteem verbetert de verbranding van hout, beperkt rookvorming en warmt de kookplaat sneller op, zodat je snel aan de slag kunt met koken.

De kegel van de OFYR 75 Corten heeft een brandtijd van ongeveer 3 uur, waarna de as verwijderd dient te worden. De sokkel van dit model bestaat uit 5 losse onderdelen die bij levering door de klant in elkaar gezet dienen te worden, maar dit is een eenvoudige taak dankzij de duidelijke instructies.

Kortom, de OFYR 75 Corten is een compact en praktisch model dat perfect is voor gezellige kooksessies met familie en vrienden in elke buitenruimte.