Onze workshops

Het zijn echte hands-on kooklessen in outdoorcooking!

Til je barbecuekennis naar een hoger niveau en breid je kookvaardigheden in de tuin uit en overtref zo je stoutste verwachtingen door je aan te melden voor een van onze speciale hands-on workshops. Onder het toeziend oog van volledig opgeleide en deskundige grillmaster(s). We gebruiken een selectie topklasse barbecues om te leren grillen, roken, braden en bakken. En laten zien hoe veelzijdig elke toestel kan zijn en er meerdere technieken mogelijk zijn.
BBQAtelier - Workshop - Introductie Big Green Egg

Workshop Big Green Egg

Ben je op zoek naar uitdaging? Inspiratie? De basistechnieken op een Big Green Egg?
Of je nou aan het overwegen bent om een Big Green Egg aan te schaffen of al jarenlang ervaring hebt, wij hebben de workshop die bij jou past.

Wist je dat wij de eerste waren die het Officiële Big Green Egg workshop label mogen dragen? Het bewijs dat je zeker bent van de correcte opleiding met de Big Green Egg.

BBQAtelier - Workshop - Introductie Ofyr

Workshop Ofyr

OFYR staat voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen. Tijdens onze workshops ga je aan de slag. Onder begeleiding van een professionele chef bereid je verschillende gerechten, waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen.

BBQAtelier - Workshop - Introductie Braaimaaster

Workshop Braaimaster

De Braai is de ideale combinatie van haard en buitenkeuken.
Braaien.  Dat is iets met barbecuen, toch? Iets wat ze in Zuid-Afrika doen?  Wij laten je zien en ervaren  dat werken met de Braaimaster ook in ons land kan. Niets zo gezellig om van hout je eigen kooltjes te maken.  Onder onze workshoptent staan verschillende toestel ter beschikking dus ook bij deze workshop gaan jullie zelf aan de slag.

BBQAtelier - Workshop - Kamado Joe Bootcamp

Bootcamp Kamado Joe

Wil je kennis maken met Kamado Joe? Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met het toestel. Ben je aan het nadenken om een toestel aan te kopen? Of heb je net een toestel gekocht dan is dit de perfecte workshop voor u.
BBQAtelier - Workshop - Buiten koken in de herfst

Thema workshop

Je hebt de basis onder de knie, je wil graag nog meer uit uw bbqtoestel halen? Dan kan je misschien een van onze thema wokshops volgen. Een workshop in Italiaanse stijl? Of wil de de perfecte spare ribs leren klaarmaken? Wat doen we met die groenten op onze gril? Een stukje vis? Dit zijn slechts enkele van de verschillende onderwerpen die wij aanhalen.

BBQAtelier - Workshop - Kamado Joe Bootcamp

Afterwork & demonstratie workshop

Een leuke manier om een werkweek te eindigen, een workshop in heel ontspannen sfeer die draait rond 1 bepaald onderwerp. Hoe bak ik een pizza? Wat is een Eggspander? Hoe maak ik paella? Dit zijn slechts enkel voorbeelden. Deze workshop duren ongeveer 2:30u. Zegt nu zelf is er een betere manier om je weekend in te zetten?

Een workshop op maat?

Dat kan! Contacteer ons voor meer informatie.

Onze workshop partners

Om onze workshops in de meest professionele omstandigheden te geven werken wij nauw samen met deze partners.