BBQAtelier - logo - slogan
Barbecue kopen? Het team van BBQatelier staat voor u klaar.
BBQAtelier - Store

BBQATELIER

Pop-up store & workshops

Op vraag van klanten ontstaan

voor iedereen op zoek naar een BBQ, toebehoren of inspiratie.

In het pand van de voormalig Dansschool Spillemaeckers werd de Pop-up winkel van Bourbon-Sleeckx gehuisvest. Inmiddels is het een vaste waarde voor iedereen die gepassioneerd is door de heerlijke geur, het ongelooflijk lekkere schroei-geluid, de licht verbrande korsten, … te wijten aan een goede barbecue.

Onze selecte merken staan gekend voor hun kwaliteit en expertise in outdoorcooking. U kan terecht bij zowel BBQatelier in Brasschaat als Bourbon-Sleeckx in Schilde voor klassieke barbecues, pizza-ovens, een buitengrill of wok? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel waar we u altijd met de glimlach door de verschillende opties begeleiden. 

by Bourbon-Sleeckx

Bourbon-Sleeckx is al jaren een referentie in terras- of bijbouw-inrichting. Het team helpt u bij het zoeken van prachtige blikvangers maar is ook gespecialiseerd in de uitwerking van concepten en totaalrealisaties.

Onze van generatie op generatie opgedane kennis én vakkundigheid tillen de combinatie van design meubilair, textiel en buitenaccessoires naar het hoogste niveau.

Wij streven dan ook altijd naar unieke en  complete buitenbelevingen, dit zowel in België als in het buitenland.

Eens een bezoekje brengen?

Onze pitmasters & adviseurs

Voor deze pop-up store is er een samenwerking met 2 experts in outdoorcooking.

Tom Jansen

Erkend demochef voor Big Green Egg, Ofyr en Braaimaster. Meer dan 20 jaar ervaring met outdoorcooking op houtskool en open vuur.

Wim Kool

Meer dan 40 jaar horeca ervaring, kok en demonstratiechef van verschillende merken.