BBQAtelier - logo - slogan

Big Green Egg Zomerpromotie

 2.407,50

Ontdek de ultieme Big Green Egg Large Zomerpromotie bij BBQ Atelier! Dit unieke pakket biedt alles wat je nodig hebt om jouw buitenkookervaring naar een hoger niveau te tillen. We bieden jou de beste prijs en de meest uitgebreide set accessoires om het maximale uit je Big Green Egg Large te halen. Dit pakket bestaat uit:
  • Big Green Egg Large
  • 1x BGE Houtskool eu 9,0 kg
  • 1x Charcoal starters aanmaakblokjes
  • Cast iron grid L
  • Ash Tool L/M
  • 1x Conveggtor Large Plate setter
  • 1x boek Modus Operandi NL

Het hart van dit pakket is natuurlijk de Big Green Egg Large zelf, een iconische kamado-style barbecue die bekend staat om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Met zijn ruime kookoppervlak kun je moeiteloos gerechten bereiden voor zowel kleine gezelschappen als grote feesten. Of je nu wilt grillen, roken, bakken, braden of slow-cooken, de Big Green Egg Large staat altijd paraat om jouw culinaire creaties naar het volgende niveau te tillen.

Maar dat is niet alles! Bij deze zomerpromotie ontvang je ook 1x bge houtskool eu 9,0 KG, een hoogwaardige houtskool die speciaal is ontworpen voor de Big Green Egg. Met zijn lange brandtijd en gelijkmatige hitteverdeling zorgt deze houtskool voor de perfecte barbecue-ervaring.

Om je te helpen bij het aansteken van je Big Green Egg, krijg je ook 1x Charcoal starters aanmaakblokjes (24 STUKS). Deze aanmaakblokjes zijn snel en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je in een mum van tijd aan het bakken bent.

Om het kookoppervlak van je Big Green Egg Large nog veelzijdiger te maken, bevat dit pakket ook een Cast Iron Grid L. Dit gietijzeren rooster zorgt voor prachtige grillmarkeringen en houdt de hitte perfect vast, waardoor je steaks, burgers en groenten een onweerstaanbare smaak en textuur krijgen.

Om het schoonmaken van je Big Green Egg Large te vergemakkelijken, ontvang je ook een Ash Tool L en M. Deze handige gereedschappen helpen je bij het verwijderen van as en houtskoolresten, zodat je Big Green Egg altijd schoon en klaar voor gebruik is.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze zomerpromotie ook 1x Conveggtor Large Plate Setter/L. Deze keramische warmteverdeler is perfect voor het creëren van indirecte warmte in je Big Green Egg, waardoor je de mogelijkheid hebt om te roken, stoven en bakken met een gelijkmatige temperatuurverdeling.

Last but not least, ontvang je ook 1x MODUS OPERANDI NEDERLANDSTALIG. Dit uitgebreide kookboek staat boordevol inspirerende recepten, tips en technieken om het beste uit je Big Green Egg Large te halen. Of je nu een beginnende chef-kok bent of een ervaren barbecueër, dit kookboek zal je zeker inspireren om nieuwe culinaire avonturen aan te gaan.

Dus waar wacht je nog op? Profiteer van onze Big Green Egg Large Zomerpromotie en geniet van de ultieme buitenkookervaring. Haal nu jouw Big Green Egg Large Zomerpromotie bij BBQ Atelier en laat je culinaire creativiteit de vrije loop!
Categorie: Tag