BBQAtelier - logo - slogan
BBQ workshops met Big Green Egg en Ofer

Buiten Koken in de Herfst: Een Smakelijk Seizoen

Datum

zo 12 nov 2023
Afgelopen

Tijd

11:00 - 15:00

Kostprijs:

Kost

€105,00

(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)

Buiten Koken in de Herfst: Een Smakelijk Seizoen

De herfst brengt een betoverende transformatie met zich mee in de natuur. De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt frisser en de dagen worden korter. Het is ook het perfecte seizoen om naar buiten te gaan en te genieten van de prachtige herfstomgeving terwijl je heerlijke maaltijden bereidt. Buiten koken in de herfst is een waar genot voor de zintuigen.

Wat maakt buiten koken in de herfst zo bijzonder? Allereerst zijn er de seizoensgebonden ingrediënten die de herfst te bieden heeft. Denk aan pompoenen, appels, peren en paddenstoelen. Deze verse oogst kan worden gebruikt om smakelijke gerechten te bereiden, zoals pompoensoep, appeltaart of paddenstoelenrisotto.

Dus trek je warme kleding aan, nodig vriend  en familie uit en geniet van de magie van het buiten koken in dit prachtige seizoen.

 

We maken een aantal leuk een originele hapjes en gerechten. We koken hoofdzakelijk met de Big Green Egg maar onder onze demotent zal ook de OFYR in vuur en vlam staan.

Dit is een echt hands-on workshop. Je gaat zelf aan de slag en maakt samen met je kookgenoot alle gerechten zelf klaar met begeleiding van een ervaren demochef.

Buiten Koken in de Herfst: Een Smakelijk Seizoen

Tijd

11:00 - 15:00

Datum

zo 12 nov 2023
Afgelopen

Kost

€105,00

(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)

Buiten Koken in de Herfst: Een Smakelijk Seizoen

De herfst brengt een betoverende transformatie met zich mee in de natuur. De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt frisser en de dagen worden korter. Het is ook het perfecte seizoen om naar buiten te gaan en te genieten van de prachtige herfstomgeving terwijl je heerlijke maaltijden bereidt. Buiten koken in de herfst is een waar genot voor de zintuigen.

Wat maakt buiten koken in de herfst zo bijzonder? Allereerst zijn er de seizoensgebonden ingrediënten die de herfst te bieden heeft. Denk aan pompoenen, appels, peren en paddenstoelen. Deze verse oogst kan worden gebruikt om smakelijke gerechten te bereiden, zoals pompoensoep, appeltaart of paddenstoelenrisotto.

Dus trek je warme kleding aan, nodig vriend  en familie uit en geniet van de magie van het buiten koken in dit prachtige seizoen.

 

We maken een aantal leuk een originele hapjes en gerechten. We koken hoofdzakelijk met de Big Green Egg maar onder onze demotent zal ook de OFYR in vuur en vlam staan.

Dit is een echt hands-on workshop. Je gaat zelf aan de slag en maakt samen met je kookgenoot alle gerechten zelf klaar met begeleiding van een ervaren demochef.