Workshop traditionele Napolitaanse pizza (16/06)
Datum
- vr 16 jun 2023
- Afgelopen
Tijd
- 18:30 - 21:00
Kostprijs:
Kost
- €69,00
Onze eerste afterwork workshop is ingepland. Lekker na het werk niet moeten nadenken wat ga ik eten! Deze workshop is korter dan onze andere workshop maar zeker niet minder leuk!
Pizza is een makkelijke en lekkere keuze voor drukke doordeweekse avond of een lekker weekendmaaltijd. Je zelfgemaakte pizza kan net zo goed (neen gewoon veel beter) zijn dan een takeaway pizza.
Deeg maken met bloem, gist en water meer heb je niet nodig. Na het kneden van het deeg kan je zelf een pizza bakken in je favoriete outdoorcooking toestel. Voor deze workshop voorzien wij de Big Green Egg, Alfa forni, een pizzaoven op de OFYR of wat dacht je om een pizza te bakken in de Braaimaster? Keuze genoeg!
- We bespreken alle ingrediënten welke je nodig hebt om deeg te maken
- Je leert over het rijzen en het opbollen van het deeg.
- Omdat je deeg moet rijzen hebben wij zelf al deeg klaarstaan, je neemt je eigen deeg mee naar huis en je bakt pizza met ons deeg.
- Wat is het verschil tussen pizza bakken in een Big Green Egg, Ofyr, Braaimaster of Alfa forno.
- Baktemperaturen en tijd.
- Je maak je eigen deeg zelf met de hand zo krijg je een perfect inzicht op de hoeveel water en welke structuur je moet krijgen.
- We maken samen de verschillende toestelen aan.
- Wat is de ideale opstelling voor elk toestel.
Indien u met een specifiek toestel wilt werken mag u dit aangeven in het veld opmerkingen bij de inschrijving.
De meest culinaire creatie van Italië, de echte pizza Napolitano, is gemaakt met slechts een paar eenvoudige ingrediënten met tomaten, mozzarella en verse basilicumbladeren, een heerlijke combinatie waarvan wordt gezegd dat ze de kleuren de Italiaanse vlag vertegenwoordigen.
Verder krijg je heel veel tips hoe je een pizza kan voorzien van verschillende toppings.
Workshop traditionele Napolitaanse pizza (16/06)
Tijd
- 18:30 - 21:00
Datum
- vr 16 jun 2023
- Afgelopen
- Kostprijs
Kost
- €69,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Onze eerste afterwork workshop is ingepland. Lekker na het werk niet moeten nadenken wat ga ik eten! Deze workshop is korter dan onze andere workshop maar zeker niet minder leuk!
Pizza is een makkelijke en lekkere keuze voor drukke doordeweekse avond of een lekker weekendmaaltijd. Je zelfgemaakte pizza kan net zo goed (neen gewoon veel beter) zijn dan een takeaway pizza.
Deeg maken met bloem, gist en water meer heb je niet nodig. Na het kneden van het deeg kan je zelf een pizza bakken in je favoriete outdoorcooking toestel. Voor deze workshop voorzien wij de Big Green Egg, Alfa forni, een pizzaoven op de OFYR of wat dacht je om een pizza te bakken in de Braaimaster? Keuze genoeg!
- We bespreken alle ingrediënten welke je nodig hebt om deeg te maken
- Je leert over het rijzen en het opbollen van het deeg.
- Omdat je deeg moet rijzen hebben wij zelf al deeg klaarstaan, je neemt je eigen deeg mee naar huis en je bakt pizza met ons deeg.
- Wat is het verschil tussen pizza bakken in een Big Green Egg, Ofyr, Braaimaster of Alfa forno.
- Baktemperaturen en tijd.
- Je maak je eigen deeg zelf met de hand zo krijg je een perfect inzicht op de hoeveel water en welke structuur je moet krijgen.
- We maken samen de verschillende toestelen aan.
- Wat is de ideale opstelling voor elk toestel.
Indien u met een specifiek toestel wilt werken mag u dit aangeven in het veld opmerkingen bij de inschrijving.
De meest culinaire creatie van Italië, de echte pizza Napolitano, is gemaakt met slechts een paar eenvoudige ingrediënten met tomaten, mozzarella en verse basilicumbladeren, een heerlijke combinatie waarvan wordt gezegd dat ze de kleuren de Italiaanse vlag vertegenwoordigen.
Verder krijg je heel veel tips hoe je een pizza kan voorzien van verschillende toppings.