Introductie Big Green Egg (22/04)
Datum
- za 22 apr 2023
- Afgelopen
Tijd
- 11:00 - 15:00
Kostprijs:
Kost
- €99,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Heb je pas een Big Green Egg gekocht of gekregen, of je bent nog niet helemaal zeker van je stuk, dan is deze workshop zeker iets voor jou!
Je werkt met 2 personen aan 1 tafel en hebt 1 toestel ter beschikking, zo moet je echt alles zelf doen. Onze chef Tom legt alles keurig uit en je maakt alle gerechten zelf klaar. Tijdens de workshop is er voldoende tijd om op jouw vragen te antwoorden. Na deze workshop ben je klaar om thuis met EGGpertise te roken, bakken en grillen.
Deze workshop draagt het officiële Big Green Egg label waar we best fier op zijn. Zo ben je ook zeker dat je een correcte opleiding krijgt.
Wist je trouwens dat wij de enige locatie zijn waar er een vaste demochef aanwezig is?
- Wat is een Big Green Egg?
- Kwaliteit, garantie, prijs en service.
- Welke maten zijn beschikbaar.
- Welke technieken zijn er mogelijk.
- De voordelen t.o.v. een normale BBQ.
- De houtskool: Welke houtskool kies je en waarom.
- Opstarten van het toestel: vullen, aansteken en doven.
- Hoe regel je temperatuur en hoe houd je die stabiel.
- Veiligheid & onderhoud.
- Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.
- Het toestel vullen.
- Aansteken
- Op temperatuur brengen en regelen.
- Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
- Alles onder supervisie van onze BBQ chefs.
- Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!
Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.
- Grillen van een stuk vlees / groenten.
- Indirect garen.
- De basis van low & slow (langzaam garen).
- Garen van vis op een cederhouten plank.
Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.
Introductie Big Green Egg (22/04)
Tijd
- 11:00 - 15:00
Datum
- za 22 apr 2023
- Afgelopen
- Kostprijs
Kost
- €99,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Heb je pas een Big Green Egg gekocht of gekregen, of je bent nog niet helemaal zeker van je stuk, dan is deze workshop zeker iets voor jou!
Je werkt met 2 personen aan 1 tafel en hebt 1 toestel ter beschikking, zo moet je echt alles zelf doen. Onze chef Tom legt alles keurig uit en je maakt alle gerechten zelf klaar. Tijdens de workshop is er voldoende tijd om op jouw vragen te antwoorden. Na deze workshop ben je klaar om thuis met EGGpertise te roken, bakken en grillen.
Deze workshop draagt het officiële Big Green Egg label waar we best fier op zijn. Zo ben je ook zeker dat je een correcte opleiding krijgt.
Wist je trouwens dat wij de enige locatie zijn waar er een vaste demochef aanwezig is?
- Wat is een Big Green Egg?
- Kwaliteit, garantie, prijs en service.
- Welke maten zijn beschikbaar.
- Welke technieken zijn er mogelijk.
- De voordelen t.o.v. een normale BBQ.
- De houtskool: Welke houtskool kies je en waarom.
- Opstarten van het toestel: vullen, aansteken en doven.
- Hoe regel je temperatuur en hoe houd je die stabiel.
- Veiligheid & onderhoud.
- Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.
- Het toestel vullen.
- Aansteken
- Op temperatuur brengen en regelen.
- Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
- Alles onder supervisie van onze BBQ chefs.
- Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!
Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.
- Grillen van een stuk vlees / groenten.
- Indirect garen.
- De basis van low & slow (langzaam garen).
- Garen van vis op een cederhouten plank.
Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.