Introductie Braaimaster (13/11)
Datum
- zo 13 nov 2022
- Afgelopen
Tijd
- 11:00 - 15:00
Kostprijs:
Kost
- €90,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Er gaat niets boven een goed gesprek rond een braaimaster met je vrienden. Een braai is het Zuid-Afrikaanse woord voor barbecue. En wie denkt dat een braai en een barbecue hetzelfde zijn, heeft het mis!
Zelf zijn wij helemaal fan van het toestel en mogen wij fier verkondigen dat wij het eerste officiële Braaimaster workshopcenter zijn.
Deze workshop inspireert je gegarandeerd met nieuwe ideeën terwijl we van jouw braaimaster een buitenkeuken maken. Van het verwerken van stukken vlees, vis en groenten tot leuke gerechten en spannende snacks rond het vuur. Na deze workshop heeft het ” Braaien ” geen geheimen meer voor u. Je gaat samen aan de slag, maakt het vuur aan en leert de temperatuur beheersen.
Ken je de Braaimaster al? Of wil je dit toestel leren je kennen ? Op zoek naar nieuwe braai-side-ideeën? Twijfel dan niet en neem deel aan deze unieke workshop een echte beleving kan je pas meemaken als je zelf aan de slag gaat in onze demotent.
Hoe grill ik een stuk vlees, gebruik je de we wok en vorm je de braai om naar een oven om pizza in te maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die we jullie tonen en zelf laten doen!
Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.
- Direct grillen
- Indirect grillen
- Gebruik van het Churrasco frame. Grillen op z’n Zuid-Amerikaans!
- Of wat dacht je van een pizza op de Braaimaster
Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.
Introductie Braaimaster (13/11)
Tijd
- 11:00 - 15:00
Datum
- zo 13 nov 2022
- Afgelopen
- Kostprijs
Kost
- €90,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Er gaat niets boven een goed gesprek rond een braaimaster met je vrienden. Een braai is het Zuid-Afrikaanse woord voor barbecue. En wie denkt dat een braai en een barbecue hetzelfde zijn, heeft het mis!
Zelf zijn wij helemaal fan van het toestel en mogen wij fier verkondigen dat wij het eerste officiële Braaimaster workshopcenter zijn.
Deze workshop inspireert je gegarandeerd met nieuwe ideeën terwijl we van jouw braaimaster een buitenkeuken maken. Van het verwerken van stukken vlees, vis en groenten tot leuke gerechten en spannende snacks rond het vuur. Na deze workshop heeft het ” Braaien ” geen geheimen meer voor u. Je gaat samen aan de slag, maakt het vuur aan en leert de temperatuur beheersen.
Ken je de Braaimaster al? Of wil je dit toestel leren je kennen ? Op zoek naar nieuwe braai-side-ideeën? Twijfel dan niet en neem deel aan deze unieke workshop een echte beleving kan je pas meemaken als je zelf aan de slag gaat in onze demotent.
Hoe grill ik een stuk vlees, gebruik je de we wok en vorm je de braai om naar een oven om pizza in te maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die we jullie tonen en zelf laten doen!
Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.
- Direct grillen
- Indirect grillen
- Gebruik van het Churrasco frame. Grillen op z’n Zuid-Amerikaans!
- Of wat dacht je van een pizza op de Braaimaster
Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.