BBQAtelier - logo - slogan
Workshops BBQ met Big Green Egg en Kamado Joe

Kamado Joe “Bootcamp”

Datum

za 08 okt 2022
Afgelopen

Tijd

16:00 - 19:00

Kostprijs:

Tijdens de basis workshop bespreken we de verschillende onderdelen en bouw van de Kamado Joe. In deze workshop maak je kennis met het toestel. We beginnen met het toestel samen aan te maken, de temperatuur te regelen. Je krijgt een duidelijk beeld of de mogelijkheden van direct

  • Wat is een Kamado Joe?
  • Kwaliteit, garantie, prijs en service.
  • Welke maten zijn beschikbaar.
  • Welke technieken zijn er mogelijk.
  • De voordelen t.o.v. een normale BBQ.
  • De houtskool: Welke houtskool kies je en waarom.
  • Opstarten van het toestel: vullen, aansteken en doven.
  • Hoe regel je temperatuur en hoe houd je die stabiel.
  • Veiligheid & onderhoud.
  • Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.
  • Het toestel vullen.
  • Aansteken
  • Op temperatuur brengen en regelen.
  • Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
  • Alles onder supervisie van onze BBQ chefs.
  • Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!

Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.

  • Direct grillen
  • Indirect grillen en roken
  • Stoven / Poffen
  • Pizzasteen / bakken

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.

Kamado Joe “Bootcamp”

Tijd

16:00 - 19:00

Datum

za 08 okt 2022
Afgelopen

(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)

Tijdens de basis workshop bespreken we de verschillende onderdelen en bouw van de Kamado Joe. In deze workshop maak je kennis met het toestel. We beginnen met het toestel samen aan te maken, de temperatuur te regelen. Je krijgt een duidelijk beeld of de mogelijkheden van direct

  • Wat is een Kamado Joe?
  • Kwaliteit, garantie, prijs en service.
  • Welke maten zijn beschikbaar.
  • Welke technieken zijn er mogelijk.
  • De voordelen t.o.v. een normale BBQ.
  • De houtskool: Welke houtskool kies je en waarom.
  • Opstarten van het toestel: vullen, aansteken en doven.
  • Hoe regel je temperatuur en hoe houd je die stabiel.
  • Veiligheid & onderhoud.
  • Gebruik van de essentiële accessoires en handige accessoires.
  • Het toestel vullen.
  • Aansteken
  • Op temperatuur brengen en regelen.
  • Leren hoe je de accessoires correct gebruikt.
  • Alles onder supervisie van onze BBQ chefs.
  • Je eigen hapjes bereiden en… alles lekker proeven!

Ons doel is je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden aan bereidingen en technieken. Daarom trachten we om de volgende technieken aan bod te laten komen tijdens deze workshop.

  • Direct grillen
  • Indirect grillen en roken
  • Stoven / Poffen
  • Pizzasteen / bakken

Wat we klaar maken kan variëren afhankelijk van het aanbod op de markt, wij houden rekening met beschikbaarheid en versheid van de producten.