Uit het water (17/06)
Datum
- za 17 jun 2023
- Afgelopen
Tijd
- 11:00 - 15:00
Kostprijs:
Kost
- €120,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Als we aan vis en barbecue uitspreken denken we vaak aan stukken vis die blijven kleven aan de gril en in het beste geval aan een papilotte met vis. Vis is bij uitstek geschikt om te bereiden op de BBQ snel klaar en ontzettend smaakvol.
Schaaldieren zijn ook super om te roken op dennennaalden en zelfs op de plancha plaat van de Ofyr. We gaan roken, stomen en garen op cederhout.
Neem deze workshop maar met een extra korreltje zout… wat dacht je van een hele vis in een zoutkorst ?
Dit is een echte hands-on workshop. Alle gerechten worden per tafel van 2 klaargemaakt en natuurlijk ook geproeft.
We gaan aan de slag met in hoofdzaak de Big Green Egg welke we combineren met OFYR. ( Let op wij vragen wel om voldoende vertrouwd te zijn met 1 van beide toestellen)
- Oesters met Oosterse dressing op de OFYR
- Grilled Crab Cakes with Lemon Caper Aioli
- Mosseltjes venkel & Ricard
- Fish taco’s met limoensaus
- Flammkuchen met zalm
- Zeebaars in zoutkorst met tartaar van tomaten
Uit het water (17/06)
Tijd
- 11:00 - 15:00
Datum
- za 17 jun 2023
- Afgelopen
- Kostprijs
Kost
- €120,00
(Enkel per tafel van 2 te reserveren.)
Als we aan vis en barbecue uitspreken denken we vaak aan stukken vis die blijven kleven aan de gril en in het beste geval aan een papilotte met vis. Vis is bij uitstek geschikt om te bereiden op de BBQ snel klaar en ontzettend smaakvol.
Schaaldieren zijn ook super om te roken op dennennaalden en zelfs op de plancha plaat van de Ofyr. We gaan roken, stomen en garen op cederhout.
Neem deze workshop maar met een extra korreltje zout… wat dacht je van een hele vis in een zoutkorst ?
Dit is een echte hands-on workshop. Alle gerechten worden per tafel van 2 klaargemaakt en natuurlijk ook geproeft.
We gaan aan de slag met in hoofdzaak de Big Green Egg welke we combineren met OFYR. ( Let op wij vragen wel om voldoende vertrouwd te zijn met 1 van beide toestellen)
- Oesters met Oosterse dressing op de OFYR
- Grilled Crab Cakes with Lemon Caper Aioli
- Mosseltjes venkel & Ricard
- Fish taco’s met limoensaus
- Flammkuchen met zalm
- Zeebaars in zoutkorst met tartaar van tomaten