BBQAtelier - logo - slogan

Seafood spice

 13,00

De Seafood Spice van Funky Ouma is niet zomaar een kruidenmengsel; het is een veelzijdige smaakexplosie die elke keuken tot leven brengt. Ontworpen met liefde voor culinaire creativiteit, is deze kruidenmix onze favoriet en een absolute must-have in de keuken. Wat dit product echt onderscheidt, is het vermogen om een allround smaakmaker te zijn. Hoewel het oorspronkelijk is ontworpen voor zeevruchten, heeft onze chef ontdekt dat het net zo fantastisch werkt op kip en ander gevogelte.
Bij het openen van de pot komt een aromatische mix van kruiden je tegemoet, die je zintuigen onmiddellijk prikkelt. Het balanceert perfect tussen kruidig en verfijnd, waardoor elke hap een culinair avontuur wordt. Strooi het royaal over verse vis, garnalen of inktvis voor een overheerlijke zeevruchtenervaring. Maar daar houdt het niet op – onze chef zweert bij de verrukkelijke smaak die het aan kip en gevogelte geeft.
De Seafood Spice is een ware inspiratiebron voor smaakvol koken. Het is niet alleen een kruidenmix; het is de geheime sleutel tot het transformeren van alledaagse gerechten in buitengewone meesterwerken. Voeg dit culinaire wonder toe aan je keuken en ontdek de veelzijdigheid en heerlijke smaak die het aan al je favoriete gerechten toevoegt. Laat je smaakpapillen dansen met de magie van Funky Ouma’s Seafood Spice!
Ingrediënten Bieslook, Cayenne peper, Citroenzest, Dille, Knoflook, Koriander, Marjolein, Peterselie, Tijm, Ui, Zeezout, Zwarte peper
Enkel in tin van 175 gr te verkrijgen.
Categorie: